Powiatowy Urząd Pracy w Strzyżowie
bip.gov.pl
Wyszukiwarka
pokaż wyszukiwarkę
schowaj wyszukiwarkę
Wymagane dokumenty: Wniosek o udzielenie informacji publicznej.

Opłaty: Za udzielenie informacji publicznej mogą być pobierane opłaty, jeżeli urząd będzie musiał ponieść dodatkowe koszty związane ze wskazanym we wniosku sposobem udostępnienia lub koniecznością przekształcenia informacji na formę wskazaną we wniosku. Wnioskodawca powinien być poinformowany o wysokości opłaty. (art. 15 pkt. 1 Ustawy o dostępie do informacji publicznej z dnia 6 września 2001 r., Dz.U. nr 112, poz. 1198)

Miejsce złożenia dokumentów: Sekretariat Urzędu

Termin załatwienia sprawy: Niezwłocznie, nie później niż w terminie 14 dni od dnia złożenia wniosku. Odmowa udostępnienia informacji publicznej następuje w drodze decyzji administracyjnej.

Jednostka odpowiedzialna: Wydział organizacyjny

Tryb odwoławczy: W przypadku odmowy udostępnienia informacji publicznej wnioskodawcy przysługuje odwołanie. Odwołanie od decyzji rozpatruje się w terminie 14 dni.

Podstawa prawna: Ustawa o dostępie do informacji publicznej z dnia 6 września 2001 r., Dz.U. nr 112, poz. 1198.
Podmiot publikującyPowiatowy Urząd Pracy w Strzyżowie
WytworzyłWiesław Szurlej - Informatyk2016-11-29
Publikujący Wiesław Szurlej - Admin 2016-11-29 11:36
Ostatnio dodane
Treści
data dodania: 2020-07-09
data dodania: 2020-07-01
data dodania: 2020-07-01
data dodania: 2020-07-01
data dodania: 2020-07-01
Newsletter
Powiatowy Urząd Pracy w Strzyżowie
Powiatowy Urząd Pracy w Strzyżowie, ul. Daszyńskiego 2, 38-100 Strzyżów , tel. (017) 276-10-74 , e-mail: bip@strzyzow.praca.gov.pl
Wygenerowano: 11 lipca 2020r. 09:33:09
[ X ]
Nowe zasady dotyczące cookies W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.